The Femtastic Tribe Workation

Met deze workations bied ik inspirerende reiservaringen aan waarin je heerlijk tot rust komt en tegelijkertijd werkt aan je persoonlijke en zakelijke groei. Je zal leren om uit je comfortzone te stappen, nieuwe rollen aan te nemen, andere creatieve bronnen aan te boren en je zal interessante sparringspartners ontmoeten. Deze week biedt een unieke kans voor vrouwen om samen te werken, ervaringen te delen en nieuwe projecten te starten om zo de basis te leggen voor krachtige en mooie Femtastic Tribes.

"Investing in yourself is the best investment you will ever make. It will not only improve your life, it will also improve the lives of those around you."

~ Robin S. Sharma

De eerstvolgende workation zal van 15 t/m 20 mei gaan plaatsvinden nabij Lissabon, Portugal. De dan geldende COVID van Portugal zullen dan in acht worden genomen.

Wat kan je verwachten tijdens de Femtastic Tribe workation?

Coaching traject

Deze workation staat in het teken van groei en loslaten. In de workshops krijg je handvatten mee om bepaalde zaken los te laten zodat jij als persoon (en bedrijf) kan groeien. Je zal tijdens meditaties krachtige visualisaties aangaan en je leert om mindfulness te implementeren in je dagelijkse leven.
 

EllenBeach_edited.jpg

Vinden van je Tribe

Het volgen van de workshops, meditaties, brainstormsessies en visualisaties zullen je nieuwe inzichten en inspiraties geven. Hier ontmoet je nieuwe sparringspartners met wie je  unieke samenwerkingen en projecten kan aangaan en Femtastic Tribe kan vormen.

AdobeStock_38410652.jpeg

Online comunity

Je krijgt toegang tot de online community waarin je nog contact kan houden met de deelneemsters en contact kan leggen met andere leden. Daarnaas wordt je op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en activiteiten die door ons worden georganiseerd.

WFH%20Setup_edited.jpg

Inspirerend omgeving

De eerst volgende workation wordt in Portugal georganiseerd. Ik heb een mooie, luxe villa gevonden met zwembad, jacuzzi in een mooie, rustige omgeving vlakbij een gezellig dorp en op 30 kilometer afstand van Lissabon.

Ontbijten doen we elke dag gezamenlijk en wordt door ons verzorgd. Ook wordt ook elke dag een lunch óf diner door ons verzorgd.
Omdat je elke dag een maaltijd zelf invult, geeft dit je de ruimte om op eigen houtje de omgeving te verkennen of heerlijk uit eten te gaan. In overleg met de kokkin mag je op dagen dat zij de lunch of het diner niet verzorgt ook zelf in de keuken staan.

Stock_strolingBeach.jpeg

Kosten

Tijdens deze exclusieve Femtastic Tribe Workation ben je vijf dagen lang bezig om áán jezelf en je bedrijf of loopbaan te werken, samen met maximaal 11 andere deelnemende vrouwen. Verder zal je vergezeld worden door yours truly en een kokkin.

DE VILLA

De villa is perfect voor een week als deze, met haar acht slaapkamers, twee woonkamers, een mooie tuin met zwembad en jacuzzi en een geweldig uitzicht in een prachtige omgeving vlakbij Lissabon waarin we veel met elkaar delen zoals een slaapkamer of een badkamer, maar dat maakt het gezellig en betaalbaar.

Beschikbaarheid bedden en kamers

 • 6 bedden in een driepersoonskamer á  € 1049,00 p.p.per week

 • 4 bedden in een tweepersoonskamer á € 1149,00 p.p.per week

 • 2 bedden in een eenpersoonskamer  á € 1249,00 p.p.per week
   

INBEGREPEN:

 • Vijf nachten op een bijzondere locatie.

 • Zes maal ontbijt.*

 • Drie maal lunch.*

 • Twee maal diner.*

 • Een borrelavond.

 • Goed gevulde fruitmanden, snacks, koffie, thee en water tijdens de gehele workation.

 • Coachingstraject om jou en je bedrijf te laten groeien.

 • Fantastische manier om nieuwe connecties te maken met gelijkgestemde vrouwen.

 • Een goodiebag.

 • Een geweldige ervaring.

 • Een jaar gratis toegang tot de online community
   

De werkelijke waarde van dit alles komt neer op zo'n € 3500,00. Omdat je dit alles deelt met andere vrouwen kan je meedoen aan deze prachtige ervaring vanaf €1045,00. Een aanbetaling van € 350,00 is verplicht, hiermee verzeker je jezelf van een plek en weet ik dat je ook echt wilt meedoen aan deze mooie week. De kosten zijn aftrekbaar en je kan in twee of drie termijnen betalen, de laatste termijn moet uiterlijk tien dagen voor aanvang van de workation zijn voldaan. Natuurlijk kunnen we aan de waarde van het maken van de connecties die je tijdens deze workation opdoet geen prijskaartje hangen, deze connecties zijn vaak voor het leven en dus onbetaalbaar.


 

Niet inbegrepen:
- De heen- en terugreis

- Vliegveldtransfer naar en van de accommodatie

- Tripjes, lunches en diners die niet door ons worden verzorgd.

 * Speciale dieetwensen en allergieën kun je tijdens de reservering of uiterlijk een week voor aanvang van de workation bij ons aangeven dan kunnen wij hiermee rekening houden.

** Betalen in termijnen kan,geef dit aan in de reservering en dan neem ik contact met je op over de mogelijkheden

Contactgegevens voor boekingen of meer informatie

Ben je enthousiast geworden en wil je je aanmelden of meer informatie over deze geweldige workation? Bel op app mij op nummer: 06 306 98 306 of mail naar: workation@thefemtastictribe.com

Heb je een mooie locatie op het oog waar ook een workation gehouden kan worden of ben je coach, fotografe of chef en wil je een keer meewerken aan een van de workation mail dan naar: samenwerken@thefemtastictribe.com

Tot snel,

Simone