Strippenkaarten

Een strippenkaart of een losse sessie

Aan de deelnames van de Accountability-en Samenwerkdagen zit een lidmaatschap verbonden die pas ingaat na je eerste deelnamedag, we gaan namelijk eerst kijken of je een goede klik heb met de groep en of je dit echt nodig hebt. Als dat zo is dan kan je een lidmaatschap voor nog drie sessies of vijf sessies inkopen. Deze strippenkaarten zijn gebaseerd op een dagprijs van € 24,50* en geeft je toegang tot de online community waar je contact houdt met andere deelneemsters en mee kan doen aan challenges. Daarnaast  geeft het je voorrang op de evenementen plus je krijgt 15% korting op alle "Let's Talk About..." en "Snipperdag" evenementen en 5% korting op een Workation in Portugal zolang je abonnement geldig is.

De "Let's Talk About..." en "Snipperdag" evenementen zijn op dit moment alleen los te verkrijgen, deze prijzen verschillen per event en kunnen op de desbetreffende evenementenpagina worden gekocht.

Strippenkaarten Accountability en Samenwerkdagen

Proefdag (eenmalig)

Benieuwd of een Accountability-en Samenwerkdag iets voor jou is? voor slechts € 20,00* kan je een keer aanschuiven en kijken of dit iets voor jou is. Vindt je het leuk en wil je je vaker komen dan vraag ik je een commitment aan te gaan van nog drie of vijf dagen.

Mail, app of bel om je aan te melden voor een proefdag
06 306 98 306
  • 3 Accountability-en Samenwerkdagen incl. gratis koffie, thee fruit en snacks.

  • Toegang tot de online community

  • 15% korting en voorrang op de events

  • 5% korting op de Workation t Lissabon

Als je na je proefdag besluit nog minstens 3 maal aan te haken dan betaal je € 73,50 en heb je direct 6 maanden toegang tot de online community.

3 strippenkaart (6 mnd geldig)

  • 5 Accountability-en Samenwerkdagen incl. gratis koffie, thee fruit en snacks.

  • Toegang tot de online community

  • 15% korting en voorrang op de events

  • 5% korting op de Workation t Lissabon

Als je na je proefdag besluit nog minstens 5 maal aan te haken dan betaal je € 122,50 en heb je direct 12 maanden toegang tot de online community.

5 strippenkaart (12mnd geldig)

Het kan zijn dat je tussen Accountability-en samenwerkdagen behoefte hebt aan wat extra coaching zonder dat je een heel traject wilt doorlopen, dit kan in de vorm van feedback en/of brainstorm sessies. Deze kan je via strippenkaarten aankopen. Een strippenkaart is vanaf twee uur te verkrijgen, zijn 6 of12 maanden na aankoop geldig en zijn gebaseerd op een uurtarief van € 45,00*, een strip is een sessie van dertig minuten. Een feedback sessie duurt vaak maar 30 minuten terwijl een brainstorm sessie wel een 1,5 of twee uur kan duren. Net als de strippenkaarten geven zij voorrang en 15% korting op de "Let's Talk About..." en "Snipperdag" evenementen en 5% korting op de Workations in Portugal zolang je abonnement geldig is.
Ook zijn deze nog niet online te bestellen maar alleen na een intakegesprek zodat we beide kunnen kijken of we op dezelfde lijn zitten.

4 strippen €90,00  |  8 strippen € 180,00  |  12 strippen € 256,50**  |  16 strippen 342,00**
6 mnd geldig
6 mnd geldig
12 mnd geldig
12 mnd geldig

** De pakketten van 6 en 8 uur kennen een korting van5% over het brutotarief

Feedback of brainstormsessies

* alle prijzen zijn exclusief BTW