top of page

The Femtastic Tribe
Reset Retreat

Deze retraite biedt je een inspirerende reiservaringen aan waarin je heerlijk tot rust komt en tegelijkertijd werkt aan je persoonlijke en zakelijke groei. Je zal leren om uit je comfortzone te stappen, nieuwe rollen aan te nemen, andere creatieve bronnen aan te boren en je zal interessante sparringspartners ontmoeten. Deze week biedt een unieke kans voor vrouwen om samen te werken, ervaringen te delen en nieuwe projecten te starten om zo de basis te leggen voor krachtige en mooie Femtastic Tribes.

"Investing in yourself is the best investment you will ever make. It will not only improve your life, it will also improve the lives of those around you."

~ Robin S. Sharma

Ons eerstvolgende retreat zal begin 2024 gaan plaatsvinden nabij Lissabon Portugal.

Wat kan je verwachten tijdens ons retreat?

Een harde reset

Deze workation staat in het teken van rust en overzicht, loslaten om te groeien. Laten we net voor de start van het laatste kwartaal even terugkijken op wat we hebben gedaan en vooruitkijken met de plannen die we hebben voor de komende 18 maanden. Deze week gebruiken we om daar de basis voor te leggen.

EllenBeach_edited.jpg

Vinden van je Tribe

Het volgen van de workshops, meditaties, brainstormsessies en visualisaties zullen je nieuwe inzichten en inspiraties geven. Hier ontmoet je nieuwe sparringspartners met wie je  unieke samenwerkingen en projecten kan aangaan en Femtastic Tribe kan vormen.

AdobeStock_38410652.jpeg

Online comunity

Je krijgt toegang tot de online community waarin je nog contact kan houden met de deelneemsters en contact kan leggen met andere leden. Daarnaas wordt je op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en activiteiten die door ons worden georganiseerd.

WFH%20Setup_edited.jpg

Inspirerend omgeving

De eerst volgende workation wordt in Portugal georganiseerd. Ik heb een mooie, omgeving gevonden met een mooie tuin, zwembad, tennisbaan en op wandelafstand van het strand. De omgeving nodigd je uit voor mooie wandelingen waarin je niet alleen tot rust komt maar waar ook de mooiste en beste ideeën worden bedacht.

Stock_strolingBeach.jpeg

Kosten

Tijdens deze exclusieve Femtastic Tribe Workation ben je 6 dagen lang bezig om áán jezelf en je bedrijf of loopbaan te werken, samen met maximaal 7 andere deelnemers. Verder zal je vergezeld worden door yours truly en Naomi, een gecertificeerde yoga-en reiki docente.

De omgeving is perfect voor een week als deze, het is omgeven door een mooie tuin met zwembad in een rusitige omgeving vlakbij het strand.
 

Beschikbaarheid bedden en kamers

 • 6 x bedden in een tweepersoonskamer á € 750,00  p.p.per week

 • 2 x 1bed in een eenpersoonskamer  á € 870,00 p.p.per week
   

INBEGREPEN:

 • 5 nachten op een bijzondere locatie.

 • Yoga sessies in de ochtend

 • Wandelmeditaties

 • Circle-sessies

 • Elke dag ontbijt, lunch en diner*

 • Goed gevulde fruitmanden, snacks, koffie, thee en water tijdens de gehele workation.

 • Fantastische manier om nieuwe connecties te maken met gelijkgestemde ondernemers.

 • Een geweldige ervaring.
   

Een aanbetaling helft van de reissom is verplicht, hiermee verzeker je jezelf van een plek en weet ik dat je ook echt wilt meedoen aan deze mooie week.
 

Niet inbegrepen:
- De heen- en terugreis
(ongeveer € 350,00 retour v.a. AMS)

- Vliegveldtransfer naar en van de accommodatie (dit kan door ons geregeld worden, kosten maximaal €20,00 retour)

- Tripjes, lunches en diners buiten de accommodatie.

Extra Reiki sessie die je kan boeken

 * Speciale dieetwensen en allergieën kun je tijdens de reservering of uiterlijk een week voor aanvang van de workation bij ons aangeven dan kunnen wij hiermee rekening houden.

Contactgegevens voor boekingen of meer informatie

Ben je enthousiast geworden en wil je je aanmelden of meer informatie over deze geweldige workation?

retreats@thefemtastictribe.com
 

Tot snel,

Simone

bottom of page