top of page

Performance coach

Je bent lekker bezig en alles gaat goed maar dat ene goede idee staat al jaren in de kast omdat je de tijd en de lef mist om het uit te voeren. Of je weet dat je allang uit je functie bent gegroeid maar je hebt geen idee wat je dan wel kan doen. Het kan ook zijn dat je het idee hebt dat je steeds faalt, dat je kampt met het veel voorkomende imposter syndrome (bedriegers syndroom) waardoor je verkrampt. Veel vrouwen lopen rond met dit soort dilemma's en gevoelens wat weer zorgt voor schaamte, schuldgevoel en stress. Deze drie 's'en' zijn de grootste blokkades voor rust en groei. Als performance coach sta ik je bij om zaken helder op een rijtje te krijgen, beslissingen te maken en om tot actie over te gaan zodat je met een gerust hart kan kan groeien op privé en zakelijk gebied.

IMG_6643.JPG

Of je al een tijd onderneemster bent of een starter ik kan je helpen om je uit je comfortzone te halen zodat je kan groeien. Maar ook als je een vaste baan hebt of de meeste ondergewaardeerde baan in de wereld hebt, ja jij thuisblijfmama, je bent bij mij hartstikke welkom. Ik kan je helpen met het overzichtelijk maken van je dagindeling, Time & Task Management. Of zorgen dat je over je imposter syndrome heen stapt door vrienden te worden met je grootste criticus, jijzelf dus. Ook als je dondersgoed weet wat je wilt maar je zoekt de lef om het door te zetten, of dat je midden op een carrière-kruispunt staat en je hebt geen idee welke afslag je moet nemen dan ben ik er om het beste uit jezelf en de situatie te halen. Ik help jou je stem terug te krijgen door beter naar jezelf te leren luisteren.
 

​Denk hierbij aan: 

- sparringssessies waarbij we een vraagstuk of probleem bespreken en tot oplossingen komen

- het schrijven van je mission statement voor de starters of herstarters onder ons

- het opstellen van je bedrijfsplan

- bekijken of je huidige werkzaamheden nog wel passen bij je oorspronkelijke droom en doel

- het helpen bij het organiseren van je huishouden

- het aanpassen van je werkwijze om orde en overzicht te creëren

- het onderzoeken van jouw groeimogelijkheden of stopmogelijkheden, ja dat kan ook.

- het uitwerken van dat ene mooie idee naar een winstgevend product of dienst

- het vormgeven van je merk

- het opzetten en begeleiden van een traject om bijvoorbeeld je financiën op orde te krijgen of een ander   

 persoonlijke uitdaging.

- en ga zo maar door

 

Intakeprocedure
We starten met een gratis en vrijblijvend intakegesprek, deze kan een half uur, anderhalf uur of twee uur duren, dat ligt helemaal aan jouw verhaal, wensen en of we klikken. Tijdens dit gesprek, of gesprekken, zal je merken dat ik een no-nonsense vrouw ben. Ik luister naar je verhaal en zal al direct wat tips geven en als ik aanvoel dat ik je kan helpen dan gaan we het direct hebben over een een traject. We zullen vaststellen waar je nu staat, waar je uiteindelijk naar toe wilt en hoe lang je daar over wilt doen.
Uit ons gesprek kan ook blijken dat je helemaal geen uitgebreid traject nodig hebt maar dat een peptalk, samenwerk- of brainstormsessie eens is de maand voldoende is om jou op t juiste pad te houden. Ook dan sta ik met de volle 100% voor je klaar. Binnen enkele dagen kom ik krijg je een voorstel met daarin onze verwachtingen van de uitkomst, de tijdslijn en het aantal uren die we er aan gaan spenderen. Zodra je hiermee akkoord gaat zullen we zo snel mogelijk starten.

 

Sessies

Onze sessies zullen openhartig, uitdagend en soms wat oncomfortabel en confronterend zijn, dat is nodig om te groeien. Ik ben eerlijk en helder, zal je geen nonsens vertellen en geloof me, ik heb een radar voor bullshit en ik zal je erop aanspreken als je met bullshit aankomt. De opdrachten die ik je geef kan je direct in de praktijk brengen en zullen aansluiten op je huidige situatie. Zoals ik al eerder noemde zullen we aan het begin van elk traject onze verwachtingen uitspreken en vastleggen, ik verwacht van mijn in iedergeval van mijn deelneemsters 100% inzet en oprechtheid. Fouten maken mag, sterker nog dat zal gebeuren, maar opgeven is geen optie. Aan het eind van elk traject zullen we een evaluatie doen, deze is gratis, iets waar we beide van kunnen leren. Heb je een langdurig traject dan zullen we tussentijds ook evaluatiegesprekken plannen, ook deze worden niet doorberekend.
 

Tarief

Jij bent uniek net als ieder ander en zo ook elk coaching traject waarmee ik werk, deze worden op maat gemaakt en verschilt dus per traject van prijs. Tijdens het opstellen van jouw traject houd ik rekening met je wensen, huidige situatie en je budget. De trajecten zijn gebaseerd op een uurtarief van € 75,00 en kunnen ook in termijnen worden betaald worden.


Om een vrijblijvend intake consult aan te vragen kan je mij mailen: simone@thefemtastictribe.com

Waar ik je mee kan helpen

bottom of page