top of page

Let's talk about...

... ongemakkelijke en moeilijke onderwerpen

Op basis van welke zaken heb jij je uurtarief bepaald? Praat jij met je collega's over je salaris en weet je wat zij verdienen? Wat is een NFT, moet ik een dure MacBook aanschaffen of een goedkopere PC, ik heb last van paniekaanvallen, waar kan ik terecht? Een kantoor huren of gewoon thuis aan de keukentafel werken, hoe kan ik meedoen aan een broodfonds en welke verzekeringen heb ik echt nodig en welk echt niet?

Deze onderwerpen en meer worden uitgebreid besproken tijdens de 'Let's Talk About.." dagen. Soms nodig ik een professional uit om een en ander uit te leggen, andere dagen is het meer een discussie dag waar we ons eigen verhaal doen en elkaar advies geven. De bedoeling is van deze dagen is niet alleen om kennis over te brengen maar ook taboes rondom ongemakkelijke zaken weg te nemen.

Let's talk about it all.
 

Let's Talk about... Money

We starten dit jaar met het onderwerp "Geld; zorg ervoor dat je krijgt wat je verdiend." Veel vrouwen vinden het moeilijk om te onderhandelen over hun salaris of uurtarief. Sommigen werken al jaren voor het zelfde salaris of tarief terwijl niet alleen de vast lasten stijgen maar ook hun ervaring, anderen starten met een te laag tarief omdat ze hun eigen waarden (nog) niet inzien. Tijdens deze bijeenkomst gaan we dit bespreekbaar maken, deel ik tools waarmee je je minimale uurtarief of salaris kan bereken, leer je je marktwaarde in te schatten en te onderhandelen middels rollenspellen.

Datum: zondag 6 februari*
Tijd   : 11.00 tot 17.00

Locatie: MidWest, Amsterdam

Prijs:  € 27,65 (leden)

        € 32,50 (niet leden)

Inclusief koffie, thee, water en een heerlijke snack.


 

*Onder voorbehoud, mocht de regering wederom besluiten om de HORECA en evenementenbranche gesloten te houden dan zal de bijeenkomst verplaatst worden naar de tweede week van maart.

bottom of page