top of page

The Femtastic Tribe events 

"Docendo discitur"

Docendo discitur oftewel: De beste manier om te leren is er les in te geven.

Jaren geleden ben ik begonnen met het geven van workshops over online pesten en fake news omdat ik er zelf meer over wilde weten. Mijn onderzoeken om de workshops op te zetten en de vragen die ik tijdens de workshops kreeg zorgden ervoor dat ik in een korte tijd heel veel over deze onderwerpen wist. Deze leerschool beviel mij zo goed dat ik dit vaker ging doen. Vandaag de dag geef en organiseer ik workshops die meer aansluiten op persoonlijke groei en het dagelijkse leven.
Maar als onderneemster had ik ook behoefte aan meer informatie over het ondernemen zelf en alles wat daarbij komt kijken. Ik wist direct dat ik niet de enige was met die behoefte dus besloot ik om workshops en seminars te organiseren waarin ondernemen en werken centraal staan. Op deze pagina vind je een overzicht van de workshops en evenementen die ik samen met andere vrouwen organiseer en geef.

 

Heb jij een goed concept of onderwerp voor een workshop of weet je een goede locatie mail dan je idee naar: samenwerken@thefemtastictribe.com

Evenementen voor professionals

Ik organiseer, soms ook samen met andere professionals, diverse evenementen om elkaar op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen, bij te kletsen over de gang van zaken en nieuwe kansen en tribes te creëren. Al deze evenementen zijn ontwikkeld voor de ondernemende vrouw en de vrouw die bij haar werkgever of in haar gebied promotie wil maken.

Haak aan, verbind en groei.

 

Samenwerken_03_edited.jpg

Tijdens een ‘Accountability- en samenwerkdag’ werk je aan je eigen bedrijf en doelstelling samen met andere gelijkgestemde vrouwen, die net als jij een onderneming runnen of plannen hebben om promotie te maken. Kijk op de pagina 'Accountability dagen' voor meer informatie, data en prijzen.

Tot snel.

Accountability
en Samenwerkdagen
Accountability-
en
Samenwerkdagen
Workshop_edited.jpg

Wat zijn de beste onderhandelingstechnieken, hoe combineer je je start-up met een baan, what-the-hell zijn crypto's, welk tarief moet ik hanteren en wat kost een leuk pensioen? Allemaal onderwerpen die we behandelen tijdens deze dagen, kijk op "Let's Talk About..." pagina voor de onderwerpen en data.

Let's talk about...
Let's talk about...
Themadagen waar je iets aan hebt
Wandelaars in duinen
Workshops voor de ontspanning

Al work and no play makes Jane a dull gal. Allemaal leuk die workshops en seminars, we worden er wijzer van, maar hier en daar wat leuks mag ook. Ik organiseer graag speciale events zoals een wine&dine, een lach-workshop en blind networking waarbij ik jou koppel aan een onderneemster om bepaalde opdrachten uit te voeren.
Kijk op de "Snipperdag' pagina voor de data en prijzen.

Snipperdag
Snipperdag

Tarieven

Ik werk voornamelijk met abonnementen en pakketten dit omdat ik inzet op het bouwen van 'tribes', vrouwencircles en sisterhoods zodat we samen kunnen groeien. Toegangskaarten voor de "Let's Talk About...' en "Snipperdag" evenementen zijn los te verkrijgen op de desbetreffende pagina's. Kijk voor de diverse abonnementsvormen en kenningsmakingdeals op de Tarievenpagina

bottom of page