Accountability- en samenwerkdagen

Op een ‘Accountability- en samenwerkdag’ werk je aan je eigen bedrijf en doelstelling samen met andere gelijkgestemde vrouwen (nooit meer dan tien) die, net als jij, een onderneming runnen of plannen hebben om promotie te maken binnen hun bedrijf. Aan het begin van deze dag spreek je je doelen voor de komende tijd uit en welke stappen je daarvoor gaat zetten en wat je aan het einde van deze dag af wilt hebben. Tijdens de lunch geef je een status update en kan je eventueel om hulp, tips of input vragen als je vastloopt. Aan het einde van de dag vertel je of je daadwerkelijk je dagdoel hebt behaalt en zo niet, waarom niet. De feedback die je krijgt en geeft zal je inzichten geven en verder helpen je doelen te behalen, dit is het ‘accountability deel' van de dag.
Het samenwerken is tweeledig: je werkt die dag in een ruimte met anderen, het horen en zien werken van anderen om je heen werkt stimulerend. Daarbij heb je toegang tot ontzettend veel informatie door de ervaring die de andere deelneemsters hebben opgedaan. Mocht je ergens tegen aan lopen of je twijfelt over iets, gooi de vraag in de groep en je zal zien dat er iets nuttigs voor je uitkomt. Het mooie hiervan is dat als je zelf dingen uitlegt er vaak nog meer van leert. We coachen elkaar.
Na deze dag krijg je toegang tot het platform waar je in contact blijft met deze vrouwen en als eerste op hoogte bent van de nieuwste evenementen, workshops en workations.

Hoe ziet zo'n dag eruit?
Dagindeling
  • 09.15 – 09.30 Binnenkomst, koffie en thee staan voor je klaar.

  • 09.30 – 10.00  Voorstelrondje deelneemsters, aan de hand van een vragenlijst* stelt iedereen zich voor.

  • 10.00 - 12.30 Werken aan het bedrijf

  • 12.30 tot 13.30 Lunch + Rondvraag peilmoment**

  • 13.30 – 16.00 werken

  • 16.00 – 17.00 Afronden, rondvraag, accountability check – Uitspreken doelen voor de volgende 4 weken.

  • 17.00              VrijMimBo 

* Als je eenmaal bent aangemeld ontvang je van mij de bevestigingsmail met daarin een korte vragenlijst die je op dat moment voor jezelf invult. Het zijn simpele vragen zoals je naam, bedrijf, welke dienst of product je levert, wat je doelen gaan zijn en wat je denkt te willen bereiken op de dag zelf.

**Peilmoment: Tijdens de lunch is er een soort 'stand-up meeting':

  • bevalt het werken je op deze manier?

  • ben je op schema?

  • heb je ergens hulp bij nodig?

Dit is een hele korte rondvraag want lunch is tenslotte lunch

Data, locatie en prijzen

De Accountability- en samenwerkdagen zullen elke eerste vrijdag van de maand plaats vinden in MidWest, te Amsterdam (De Baarsjes, Amsterdam West). Deelname kost €22,50* dit is inclusief zaalhuur, WiFi, koffie, thee en iets lekkers. Bevalt de eerste keer je en wil je een commitment aangaan dan kan je een strippenkaart aanschaffen, hiermee krijg je direct toegang tot de online community, voorrang en 15% korting op de "Let's Talk About..." en "Snipperdag" evenementen en 5% korting op de Workations in Portugal. Lunch is voor je eigen rekening en kan worden besteld in het café waar ze heerlijke gerechten, ook vega en vegan, serveren. We eindigen de dag met een Vrijmibo in het gezellig café.

We houden ons netjes aan de COVID maatregelen dit houdt in dat een QR-code tijdens de dag niet gevraagd zal worden, het gaat immers om een werkdag, wel houden we ons aan de 1,5 meter tijdens het werken. Haak je aan bij de VrijMiBo dan zal je je QR-code in het café moeten tonen, ook daar hebben we vaste zitplekken.

De eerstvolgende Accountability-en Samenwerkdag is op vrijdag 4 februari, vanaf 09.15.
Aanmelden en betalen kan via deze link https://eventix.shop/j674n9q7